Home / Avís Legal / AVÍS LEGAL PER A NOTIFICACIONS ELECTRÒNIQUES

AVÍS LEGAL PER A NOTIFICACIONS ELECTRÒNIQUES

AVÍS LEGAL

Aquest missatge de correu electrònic és per l’ús exclusiu de la persona física o jurídica a qui va dirigit i conté informació que és reservada i confidencial d’acord amb la llei aplicable. Qualsevol ús, distribució o còpia d’aquesta comunicació està estrictament prohibida si no n’és vostè el destinatari. En aquest cas, si us plau, notifiqui’ns l’error per correu electrònic i destrueixi el missatge immediatament. Gràcies

De conformitat amb el que disposa la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD), l’informem que les dades personals incloses en aquesta comunicació seran tractades per info@camillezonca.com L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a Camille Produccions SL: C/ La Jota, 97, baixos, 08016 Barcelona, o enviant un correu electrònic a info@camillezonca.com. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control a agpd.es.

.

.

AVISO LEGAL

Este mensaje de correo electrónico es para el uso exclusivo de la persona física o jurídica a quién va dirigido y contiene información que es reservada y confidencial de acuerdo la ley aplicable. Cualquier uso, distribución o copia de esta comunicación está estrictamente prohibida si no es Vd. el destinatario. En dicho caso, por favor destruya el mensaje inmediatamente y notifiquenos el error por e-mail. Gracias.

.

.

LEGAL NOTICE

This message is intended only for the use of the individual or entity to which it is addressed and may contain information that is privileged and confidential under applicable law. Any use, distribution or copying of this communication is strictly prohibited if you are not the addressee. If so, please delete this message immediately and notify us by return e-mail. Thank you.

Theme developed by ThemeStash - Premium WP Themes and Websites