Home / Camille on TV / MERCÈ D’HORTA

MERCÈ D’HORTA

TRÀILER DE LA PRIMERA TEMPORADA DE “MERCÈ D’HORTA

La sèrie ‘Mercè d’Horta‘, creada per Maite Bassa i produïda per Camille Zonca, és una comèdia sobre la poetessa de Barcelona. No “una poetessa” de Barcelona, no. La poetessa de Barcelona. ‘Mercè d’Horta’ és una història d’amor entre la poeta i la ciutat: l’amor incondicional que té la Mercè per la ciutat és la seva principal font d’inspiració. I, com en tota història d’amor, la relació té els seus alts i baixos. Com la pròpia Mercè d’Horta, de fet, descobriràs la cara fosca de la Barcelona més cultural, cosmopolita i oberta al món. A tu, a tots, a tothom.


En la primera temporada de la sèrie, la Mercè d’Horta haurà d’afrontar el repte de participar al festival Urban Poetry Slam de Barcelona des d’una nova perspectiva. Un repte que la portarà a descobrir no poques misèries del sector cultural, i una cara desconeguda de la ciutat.

Mercè d’Horta és l’opera prima de l’actriu Maite Bassa com a guionista i directora. Produeix l’equip de Camille Zonca, per al programa TUBE D’ASSAIG de betevé.


Segueix-nos a les xarxes socials de @mercedhorta:
instagram.com/mercedhorta
twitter.com/mercedhorta
beteve.cat/tube-dassaig/

ENTREVISTA al programa TUBE D’ASSAIG a la Maite Bassa i l’Albert Baquero, directora i productor de la sèrie ‘Mercè d’Horta’.
Theme developed by ThemeStash - Premium WP Themes and Websites